Hoe werkt het?

1.
Kies een datum en boek een avontuur

Hebben jullie elkaar helemaal gevonden en is het tijd om de band te versterken? Of zijn jullie razend benieuwd naar leuke plekken en ingrediënten uit Rotterdam. Boek dan samen een avontuur! Het kan ook zijn dat een van jullie boekt, als verrassing voor de ander. Boeken voor meer dan 2 personen kan ook. Neem voor groepen even contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

2.
Per post ontvangen jullie het startpakket

Nadat jullie hebben geboekt gaan wij voor jullie aan de slag. We zoeken een recept en route uit die passen bij jullie opgegeven voorkeuren. Hierna ontvangt een van jullie per post de route met opdrachten, het recept en een paklijst met extra dingen die je nodig hebt tijdens het avontuur. We raden jullie aan de route nog niet te bekijken, tot jullie op de beginlocatie zijn.

3.
Op de startlocatie staat de tandem klaar

Om ervoor te zorgen dat jullie elkaar (nog) beter leren kennen (en omdat het leuk is), fietsen jullie bij SPAAK niet op een gewone fiets, maar op een vintage tandem. Dat is even wennen, maar aan het einde van de tocht zijn jullie waarschijnlijk echte tandem-fiets-experts en weten jullie bovendien stukken meer over de onderlinge communicatie en samenwerking;)

4.
Ga op avontuur en verzamel ingrediënten

Rotterdam kent vele bijzondere producten. Van pindakaas tot lokale eieren en bier. SPAAK zoekt recepten met ingrediënten die in Rotterdam worden gemaakt of verbouwd. Zo veel mogelijk ingrediënten gaan jullie zelf verzamelen tijdens de fietstocht door Rotterdam, zonder te betalen, gewoon geregeld door ons. De tocht biedt bovendien vele mogelijkheden daarnaast ook nog wat lekkers voor thuis te scoren!

5.
Maak van de ingrediënten een maaltijd

Afhankelijk van jullie avontuur koken jullie zelf, of wordt er voor jullie gekookt. We kiezen per boeking de juiste locatie en met mooi weer is dat vaak buiten. De recepten zijn simpel. Zo blijven de smaken zo puur mogelijk en slaagt het gerecht altijd, ongeacht je kooktalent. Allergieën of speciale dieet wensen kun je aangeven bij het boeken. Al onze recepten zijn vegetarisch.

6.
Geniet van je lunch of avondeten

Nadat jullie het eten hebben bereid is het tijd om te eten! Dit gebeurd op dezelfde locatie als het koken. Na het eten kunnen jullie het eten dat over is uiteraard mee naar huis nemen. De locatie laten jullie achter zoals jullie hem hebben aangetroffen, maar de afwas doen wij. Dat is de luxe van uit eten gaan. Hierna brengen jullie de tandem terug naar het startpunt en kunnen jullie terugkijken op een geslaagde (mid)dag met SPAAK.