Over ons

SPAAK Rotterdam is bedacht en opgericht door Nine en Nienke en is in mei 2017 geopend voor de eerste boekingen. Het eerste seizoen zal Nine SPAAK alleen verder ontwikkelen en uitvoeren. Volgend jaar voegt Nienke zich weer bij het SPAAK team voor het tweede seizoen.

“SPAAK is ontstaan uit onze passie voor duurzaamheid, liefde voor picknicken, kennis van ontwerpen, enthousiasme voor tandems (de leukste fietsen op aarde, lijkt me duidelijk!) en plezier in organiseren. Bovendien wonen we in Rotterdam en zijn we dol op de stad. We zijn idealisten en verantwoordelijke consumenten (of proberen dat te zijn), maar dat valt soms niet mee.

Met SPAAK willen we mensen een nieuwe ervaring geven door middel van een avontuur voor twee in Rotterdam. Zo leren ze elkaar en de stad (nog) beter kennen. Met de avonturen steunen we projecten en ondernemers in Rotterdam met een filosofie waar wij achter staan. Uit onderzoek is trouwens ook gebleken dat ervaringen mensen gelukkiger maken. Dus SPAAK stimuleert geluk! En wij worden daar dan weer gelukkig van. Jij ook?” – Nine en Nienke