Veel gestelde vragen

Een deel van het avontuur is je volledig overleveren aan het onbekende. Maar ook wij snappen dat naast de belofte om goed voor jullie te zorgen, wat extra zekerheid gewenst kan zijn. Hiervoor kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen, maar kijk eerst even bij de vragen hieronder. Misschien dat iemand anders dezelfde vraag heeft gehad. De algemene voorwaarden zijn ook een bron van nuttige informatie, de link daar naartoe kun je vinden onderaan deze pagina.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een tandem fietstocht bij SPAAK Rotterdam?

Wij proberen alles zo goed mogelijk voor jullie te regelen, zodat jullie blind in het avontuur kunnen stappen. Het enige wat jullie hoeven te doen, is op de afgesproken tijd op de juiste plek staan met het toegestuurde informatiepakket en verder meenemen wat er op de paklijst staat en je naar het weer kleden. Eventuele andere benodigdheden voor de (groeps)activiteit zullen voor jullie worden geregeld. Zonder pakket kun je niet meedoen aan de tocht. 

Voor hoeveel personen kan ik een SPAAK-avontuur boeken? Hoeveel tandems kan ik huren?

Via de website worden de avonturen aangeboden voor twee personen. Een fietstocht bij Spaak is ook erg geschikt als groepsactiviteit, teambuilding, familie uitje, vrijgezellenfeest of voor een groep vrienden. Neem hiervoor per email contact met ons op, dan maken we een route naar wens en op maat. Afhankelijk van de beschikbaarheid voor de gewenste dag zijn groepen van 4 tot 20 personen mogelijk op tandems. 

Ik hou niet zo van tandems, kan ik ook mijn eigen fiets meenemen of een gewone fiets huren?

Voor iedereen die tandems een beetje eng vindt: maak je geen zorgen! De leercurve is heel stijl. Wij zien fietsen op een tandem als een fantastische ervaring die jullie waarschijnlijk dichter bij elkaar gaat brengen. Vandaar dat de tandem onderdeel is van het avontuur. We zullen goede instructies geven bij de start om ervoor te zorgen dat jullie er helemaal op voorbereid zijn. Zien jullie het echt niet zitten, stuur ons dan even een mailtje. Dan kijken we wat we kunnen doen.

Het weerbericht zegt dat het gaat regenen dit weekend, kan ik ook omboeken?

Wij houden het weerbericht zo goed mogelijk voor jullie in de gaten. Mochten wij het idee hebben dat jullie avontuur door het weer volledig in de soep gaat lopen, dan zullen we dat met jullie overleggen. Aangezien alle avonturen persoonlijk worden gemaakt en wij afspraken hebben met de locaties, zullen wij dit alleen doen voor echt ernstige voorspellingen. Voor een Hollands buitje zullen we jullie voorzien van poncho’s. Mocht je toch willen omboeken, dan gelden de regels uit onze algemene voorwaarden.

Ik zou graag mijn kind mee willen nemen, kan dat?

Wij maken alle avonturen op maat, dus in principe zou dat kunnen. Afhankelijk van de leeftijd van het kind kunnen we hiervoor het een en ander regelen. Het handigste is om hierover contact op te nemen.

Wordt er rekening gehouden met allergieën en wensen?

Bij het boeken van een avontuur wordt jullie gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Hier kunnen jullie eventuele wensen of allergieën invullen. Wij zullen er dan rekening mee houden bij het organiseren van het avontuur. Alle maaltijden zijn in ieder geval vegetarisch, om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Ik zou graag een wijziging in mijn boeking willen doorgeven, hoe kan ik dat het beste doen?

Wijzigingen kunnen het beste worden doorgegeven via de mail. Aangezien wij elk avontuur persoonlijk organiseren, zijn sommige wijzigingen kort voor de tocht niet meer gratis mogelijk. In onze algemene voorwaarden kun je hier meer informatie over vinden.

Moet ik borg betalen?

SPAAK Rotterdam vraagt geen borg voor huur van de fietsen, maar wel een kopie van het paspoort/rijbewijs van alle deelnemers. Wordt de fiets gestolen of is er schade door jouw toedoen? Dan verhalen we de schade.