Hoe werkt het?

1. Kies een datum en boek een avontuur

Hebben jullie elkaar helemaal gevonden en is het tijd om de band te versterken? Of zijn jullie razend benieuwd naar leuke plekken en ingrediënten uit Rotterdam. Boek dan samen een avontuur! Misschien wil je SPAAK cadeau geven? Dan biedt de cadeaubon uitkomst!

2. Per post ontvangen jullie het startpakket

Nadat jullie hebben geboekt gaan wij voor jullie aan de slag. We zoeken een recept en route uit die passen bij jullie opgegeven voorkeuren. Hierna ontvangen jullie het startpakket met de route, een paklijst en alle informatie die nodig is om het avontuur te beginnen. We raden jullie aan de route nog niet te bekijken, tot jullie op de beginlocatie zijn.

3. Op de startlocatie staat de tandem klaar

Om ervoor te zorgen dat jullie elkaar (nog) beter leren kennen (en omdat het leuk is), fietsen jullie bij SPAAK niet op een gewone fiets, maar op een vintage tandem. Dat is even wennen, maar aan het einde van de tocht zijn jullie waarschijnlijk echte tandem-fiets-experts en weten jullie bovendien stukken meer over de onderlinge communicatie en samenwerking;)

4. Verzamel lokale producten

Rotterdam kent vele bijzondere producten en plekken. Tijdens de route zul je een paar van deze producten leren kennen en proeven. Kies je voor het picknickavontuur, dan zul je zoveel mogelijk ingrediënten voor de picknick verzamelen tijdens de fietstocht door Rotterdam. Rotterdams thee’tje voert je langs Rotterdams lekkerste zoetigheden. Beide tochten bieden bovendien vele kansen om ook nog iets voor thuis te scoren!

5. Maak van de ingrediënten een maaltijd

Afhankelijk van het avontuur zul je een gerecht klaarmaken op een leuke plek (picknick) of tijdens de tocht op verschillende locaties iets eten en/of drinken. De recepten voor de picknick zijn simpel. Zo blijven de smaken zo puur mogelijk en slaagt het gerecht altijd, ongeacht je kooktalent. Allergieën of speciale dieet/eet wensen kun je aangeven bij het boeken. Alles is alvast vegetarisch.

6. Geniet van de high tea of picknick

Nu hoeven we jullie alleen nog eet smakelijk te wensen! Na de picknick kunnen jullie het eten dat over is uiteraard mee naar huis nemen en wij doen de afwas.

Aan het einde van de tocht brengen jullie de tandem terug naar het startpunt en kunnen jullie terugkijken op een geslaagde middag met SPAAK.