Hoe werkt het?

1. Kies een datum en boek een avontuur

Heb je besloten een op maat gemaakte fietstocht te boeken? Ga dan naar de avonturen pagina en selecteer het avontuur van jou keuze. Daarna kies je eerst een datum en een starttijd, geef je daarna voorkeuren op en kom je vervolgens terecht op de betaalpagina.

2. Per post ontvangen jullie het startpakket

Nadat je hebt geboekt gaan we voor je aan de slag. Aan de hand van jou ingevulde voorkeuren maken we een tocht op maat. Als de route is gemaakt ontvang je per post het startpakket met alles wat je verder moet weten. Nu hoef je alleen nog maar iemand te vinden die mee wil op avontuur.

3. Op de startlocatie staat de tandem klaar

Op de afgesproken dag en tijd staat de tandem voor jullie klaar op het startpunt. Hier krijgen jullie nog een kort tandem-fiets-lesje en iets lekkers voor onderweg. Met de Spaak routekaart in de hand is het tijd om te vertrekken naar jullie eerste stop.

4. Verzamel lokale producten

Tijdens de fietstocht stoppen jullie op leuke en bijzondere plekken in de stad. Afhankelijk van jullie gekozen avontuur zul je lokale ingrediënten verzamelen voor de picknick, of op leuke plekken iets eten of drinken.

5. Maak van de ingrediënten een maaltijd

Hebben jullie gekozen voor het picknick avontuur? Dan eindigt de route op een mooie picknickplek. Daar maken jullie van de verzamelde ingrediënten een of meerdere gerechtjes. De recepten zijn eenvoudig en altijd te bereiden met de spullen die jullie hebben meegekregen.

6. Geniet van de high tea of picknick

Als alles is bereid kunnen jullie genieten van het eten. Geen picknick maar een Rotterdams Thee’tje geboekt? Dan eindigt de tocht nadat je op meerdere plekken iets lekkers hebt gegeten en/of gedronken. Bij het Rondje Rotterdam zul je onderweg iets drinken. Aangekomen op het eindpunt? Lever de tandem weer in en kijk terug op een geslaagd dagje uit in de Rotterdamse buitenlucht.