Hoe werkt spaak

1. Boeken – Kies een datum en boek een avontuur

Heb je besloten een op maat gemaakte fietstocht te boeken? Ga dan naar de pagina met routes en selecteer het avontuur van jou keuze. Bij het boeken kies je eerst een datum en een starttijd. Geef je daarna voorkeuren op. Heb je specifieke wensen? Je kunt altijd eerst even mailen of appen om jouw avontuur te overleggen.

2. Informatie – voor de tocht ontvang je de startinformatie

Nadat je hebt geboekt gaan we voor je aan de slag. Aan de hand van je ingevulde voorkeuren maken we een tocht op maat. Als de route klaar is sturen we je een mailtje met opstartinformatie. Nu hoef je alleen nog maar iemand te vinden die mee wil op avontuur. Bij de start ligt er een pakketje voor je klaar met de route.

3. Tandem huren – Op de startlocatie staat de tandem klaar

Op de afgesproken dag en tijd staat de tandem voor jullie klaar op het startpunt. Hier krijgen jullie een kort tandem-fiets-lesje, het informatiepakketje, een picknickmandje en de fiets. Met de Spaak routekaart in de hand is het tijd om te vertrekken naar jullie eerste stop.

4. Bijzondere plekken – Verzamel lokale producten

Tijdens de fietstocht stoppen jullie op leuke en bijzondere plekken in de stad. Afhankelijk van jullie gekozen avontuur zul je lokale ingrediënten verzamelen voor de picknick, of op leuke plekken iets eten of drinken.

5. Picknick of pauze – Gezellig eten of drinken

Hebben jullie gekozen voor het picknick avontuur? Dan eindigt de route op een mooie picknickplek. Daar maken jullie van de verzamelde ingrediënten een of meerdere gerechtjes. De recepten zijn eenvoudig en altijd te bereiden met de spullen die jullie hebben meegekregen. Geen picknick maar een Rotterdams Thee’tje geboekt? Dan eindigt de tocht nadat je op meerdere plekken iets lekkers hebt gegeten en/of gedronken. Bij het Rondje Rotterdam zul je onderweg iets drinken.

6. Einde – Kijk terug op een heerlijke middag

Klaar met eten? De afwas doet Spaak, dus je neemt alles gewoon weer meer naar het eindpunt. Aangekomen op het eindpunt? Lever de tandem weer in en kijk terug op een geslaagd dagje uit in de Rotterdamse buitenlucht.