Over ons

SPAAK Rotterdam is begonnen als wild idee van Nine Perdeck en Nienke van der Straten. Al snel groeide het uit tot meer dan een idee en besloot Nine verder te gaan met het bedrijf. In mei 2017 is SPAAK echt geopend voor de eerste boekingen.

Het idee voor SPAAK is ontstaan uit een passie voor duurzaamheid, liefde voor picknicken, kennis van ontwerpen, enthousiasme voor tandems (de leukste fietsen op aarde!), plezier in organiseren en een beetje idealisme.

Nine: Met SPAAK wil ik mensen een nieuwe ervaring geven door middel van een avontuur voor twee in Rotterdam. Zo leren ze elkaar en de stad (nog) beter kennen. Ik ben een verantwoordelijke consument (of probeer dat te zijn), maar dat valt niet altijd mee. Met de avonturen steunt SPAAK projecten en ondernemers in Rotterdam met een filosofie waar ik achter sta. Uit onderzoek is trouwens ook gebleken dat ervaringen mensen gelukkiger maken. Dus SPAAK stimuleert geluk! Daar word ik dan weer gelukkig van. Kom SPAAK ook proberen, dan zie ik je bij het startpunt. Tot dan!