Over Spaak

Het idee voor SPAAK is ontstaan uit een passie voor duurzaamheid, liefde voor picknicken, kennis van ontwerpen, enthousiasme voor tandems (de leukste fietsen op aarde!), plezier in organiseren en een beetje idealisme van Nine Perdeck. In mei 2017 is SPAAK voor het eerst geopend voor boekingen.

Nine: Met SPAAK wil ik mensen een nieuwe ervaring geven door middel van een avontuur in Rotterdam. Zo leren ze elkaar en de stad (nog) beter kennen. Ik ben een verantwoordelijke consument (of probeer dat te zijn), maar dat valt niet altijd mee. Met de fietstochten door Rotterdam steunt SPAAK projecten en ondernemers met een filosofie waar ik achter sta. Uit onderzoek is trouwens ook gebleken dat ervaringen mensen gelukkiger maken. Dus SPAAK stimuleert geluk! Daar word ik dan weer gelukkig van. Kom SPAAK ook proberen, dan zie ik je bij het startpunt. Tot dan!

Naast Spaak werkt Nine bij Rechtstreex en deelt ze een meubelwerkplaats/ ontwerpstudio (Zie Studio-met) in de Keilewerf, waar ook het hoofdkwartier van Spaak te vinden is.

Over Spaak 1
Foto door Conform Cox