Vrijgezellentocht op maat vanaf 6 personen

Vanaf: 210,00

Gaat er iemand trouwen binnenkort en wil je een geweldig vrijgezellenfeest organiseren? Bij SPAAK geloven we niet zo in grote gênante verkleedpartijen in de binnenstad, maar meer in een verzorgde dag vol verassingen en gezelligheid. SPAAK denkt graag mee en maakt een fietstocht voor jullie op maat. We nemen persoonlijk contact op om jullie wensen te bespreken en verwerken alles in een avontuur, op de tandem.

Tochten

Je kunt kiezen uit een tocht met picknick of met een borrel/cocktail. Tijdens de route verzamelen jullie op een aantal stops ingrediënten en het avontuur eindigt op een geschikte picknick- of borrelplek. Voorkeuren voor het eten of het drankje kunnen na het reserveren worden doorgegeven. Uiteraard houden we ook rekening met dieet/allergie eisen.

Boeken

Hieronder kunnen jullie een tocht, dag en tijd kiezen. Als de datum die jullie voorkeur heeft nog beschikbaar is kunnen we de boeking definitief maken. Hiervoor krijg je een korte vragenlijst om wat meer te weten te komen over jullie groep en de bruid/bruidegom. De antwoorden gebruiken we om de tocht helemaal te personaliseren. Een beetje competitie in de route is ook mogelijk (twee teams die verschillende kleine opdrachten voltooien). Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke middag hebben.

Duur: 3 tot 4 uur

Prijs is inclusief:

  • SPAAK infopakket
  • Gepersonaliseerde fietstocht, helemaal afgestemd op de bruid/bruidegom
  • Opdrachten en meerdere stops. Spelelement mogelijk in overleg
  • Huur van SPAAK tandem gedurende de route
  • Versnapering voor onderweg
  • Ingrediënten en spullen voor de picknick/cocktail/borrel (afhankelijk van de gekozen tocht)

Nog niet helemaal zeker? Neem dan eerst contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Categorieën: , , Product ID: 2847

Extra informatie

Aantal personen

6, 8, 10, 12

Huur polaroid camera

ja, nee

Soort tocht

lunch picknick, aperitief/cocktail